събота, 3 юли 2010 г.

продължение по Едгар Кейси - ПРЕРАЖДАНЕТО

ПРЕРАЖДАНЕТО НАШЕТО ЗАВРЪЩАНЕ: 26.12.2006 г.

1. Тълкуванията ни уверяват,като повтарят казаното от Библията,че всяка душа има начин да се завърне към Отеца: Кое е най-важното от всичко написано? Той не желае никоя душа да погине,а от самото начало е приготвил всекиму път за спасение /262-56; II ПЕТ.3:9/
- Отговор - Да повторното Ви връщане на Земята трябва да се научите да вземете решения,които са в съгласие с моята воля на Бог - на моята Воля само твореца Иеова.
Да причината за раждането Ви на Земята е точно това завръщането Ви към мен Бог Вашия творец Иеова.

2. Бог не ни наказва за лошите дела /които сме ги правили в предишни прераждани/,като ни принуждава да се сблъскваме с болезнени преживявания в материалния свят. По-скоро поради безкрайната си любов към нас той ни дава възможност да видим какви са нежеланите последствия от нашите нелюбящи решения.
Отговор - Да така е имате шанс да се научите да вземате по-добри решения.

3. Всеки от нас в даден момент е предпочел да бъде впримчен в материалното и да го използва в разрез с Божията цел при създаването ни.
- Отговор - Да така е иззбрали сте да се съпротивлявате,но трябва да се научите да сте в съгласие с моята Божествена любов с любовта на Вашия творец.

4. Но защо е необходимо прераждането? Защо трябва да се връщаме отново и отново, вместо да научим урока си в рамките на един живот? Тук отново проличава постоянната любов на Отца към нас. Тълкуванията на Кейси сочат,че "както той е дал... така и ти ще дадеш отчет за всяко дело,извършено в тялото /69-4/.
- Отговор - Да трябва да живеете много животи,за да се научите нужния урок, за да се развиете духовно и намерите пътя към мен Вашия любящ творец. Трябва да изразявате само любов. Търпението ми е безгранично,но все така няма да е. Ще премахна лошата система на нещата и ще подбера само духовно извисените хора,които вярват в мен Вашия творец.

5. Материалите на Кейси ни уверяват,че процесът на прераждане е необходим за нашето духовно развитие.
- Отговор - Да така е точно така.

6. В тях се твърди,че всяко прераждане има цел,роля,която да изиграем в Божия план за нас и Земята. "Никоя душа не идва случайно,а за да изпълни каквото е търсила и търси като свой идеал /3051-2/. Всеки наш живот е възможност за нас да се приближим още повече до Божията воля. Всяко ново раждане става в група условия,които можем да използваме в усилията си отново да се превърнем в съвършени изрази на Божествената любов,каквото е нашето предназначение.
- Отговор - Да така е истина истина Ви казвам.
- Отговор допълнителен от моят духовен учител Иеова - Моята приятелка и контактьорка е била в преражданията си като французойката Изабел принцеса,дъщеря на френския крал Филип Хубави и съпруга на английския крал Едуард. - 2 - Атинянката Таис - хетера,съпруга на Птоломей и съветничка-приятелка на Александър Македонски. 3.Елена Блаватска - руска писателка - основателка на теософското движение. 4. още бедна туркиня. 5. бедна индийка и още 6. италианска еврейка от средното общество,била е продавачка на картини на велики художници,живяла е по времето на Хитлер,след Блаватска и в последния си живот,който я затворил в концлагер,изгорена там и затова мразила Хитлер. А сега за французойката Изабел - тя е била много жестока и ти трябва да се научиш да бъдеш много добра и да вярваш в мен в Иеова. Много хора по неин донос и заповед са били убити и то в онова време са ги насекли с брадва,или на гилотина. А атинянката Таис е била много добра,но не вярвала в мен,а била при орфиците,а и почитателка на Афродита. Много черти в характера и наклоности има и в Таис и в теб моя приятелко. Много си приличате. Ти си чела книгата няколко пъти значи не случайно ти е харесвала и самата героиня. С Елена Блаватска си приличате по образ малко и по характер също. Ти също си чела за нея и разбрала. Но най-много си приличаш с Таис. Амин Иеова!

2 коментара:

  1. По всичките форуми се интересувате от духовният учител Иеова на Марушка,пък тук в сайта й не пишете нищо.
    Даже я питате за информация за миналите си животи.

    ОтговорИзтриване
  2. чела съм доста за Кейси, но нямам спомен да е наричал Бог с името Иеова???????

    ОтговорИзтриване